Örnalp & Unozon logotyp

PLATTVÄRMEVÄXLARE - FUNKE

ÖrnalpUnozon är återförsäljare av Funkes värmeväxlare i Norden. Funke har ett brett sortiment av värmeväxlare av hög kvalitet. Funke grundades 1974 och fokuserar på design och tillverkning av platt- och tubvärmeväxlare för i princip alla industriella applikationer. Design och beräkningar är strikt anpassade utifrån kundens specifika krav och inkluderar processanpassning, termisk design, beräkning, stressanalys och vibrationsanalys.

Besök gärna Funkes hemsida

Ladda ner Funkes produktbroschyr

GESMEX

ÖrnalpUnozon är återförsäljare av Gesmex värmeväxlare i Norden. Gesmex designar och tillverkar kompakta värmeväxlare av typen lasersvetsad plate and shell för industriella applikationer. Företaget investerar kontinuerligt i produktutveckling och den främsta och senaste teknologin för att kunna erbjuda högeffektiva värmeväxlare och långsiktigt säkra sina kunders verksamheter.

Besök gärna Gesmex hemsida

Ladda ner Gesmex produktbroschyr

HRS

ÖrnalpUnozon är återförsäljare av HRS värmeväxlare i Norden. En global specialist inom värmeöverföring och med lång erfarenhet inom design och tillverkning av värmeväxlare och andra komponenter för processanläggningar inom bland annat miljö- och livsmedelsindustrin.

Besök gärna HRS hemsida

Klicka för mer detaljer kring HRS produkter.