Örnalp & Unozon logotyp

Om oss

ÖrnalpUnozon är ledande tillverkare av utrustning till industrin. I våra moderna lokaler i Örnsköldsvik designas, konstrueras och tillverkas tryckkärl och tubvärmeväxlare, tankar och rörledningar för olika applikationer i internationella standarder. ÖrnalpUnozon har även unik kompetens och erfarenhet avseende svetsning i speciella material och miljöer och är en av Europas ledande tillverkare av utrustning i titan.

ÖrnalpUnozon är sedan 2015 ett lokalt ägt företag.

Följ vårat arbete på våra Socialamedia Här:

Facebook

Youtube

Likedin

Instagram

Ta del av några Reportars här nedan --->

Åter lokalägt

Jag hade en Vision

Stor Efterfrågan

Titantorn leverans

Mäktig Leverans

Vår Vision och Affärsidé

Vision
Med förnyelse, lagarbete och stolthet skapar vi de bästa produkterna för krävande kunder.

Affärsidé
Med vår unika applikationskunskap tillgodoser vi processindustrins behov av avancerade lösningar, med allt från design och konstruktion till tillverkning, leverans och installation av värmeväxlare, tryckkärl och annan processutrustning.

VI REPRESENTERAR

Plattvärmeväxlare – Funke
ViFlow är återförsäljare av Funkes värmeväxlare i Norden. Funke har ett brett sortiment av värmeväxlare av hög kvalitet. Funke grundades 1974 och fokuserar på design och tillverkning av platt- och tubvärmeväxlare för i princip alla industriella applikationer. Design och beräkningar är strikt anpassade utifrån kundens specifika krav och inkluderar processanpassning, termisk design, beräkning, stressanalys och vibrationsanalys.

Besök gärna Funkes hemsida

Ladda ner Funkes produktbroschyr

Plate and shell värmeväxlare – Gesmex
ViFlow är återförsäljare av Gesmex värmeväxlare i Norden. Gesmex designar och tillverkar kompakta värmeväxlare av typen lasersvetsad plate and shell för industriella applikationer. Företaget investerar kontinuerligt i produktutveckling och den främsta och senaste teknologin för att kunna erbjuda högeffektiva värmeväxlare och långsiktigt säkra sina kunders verksamheter.

Besök gärna Gesmex hemsida

Ladda ner Gesmex produktbroschyr

Värmeväxlare – HRS
ViFlow är återförsäljare av HRS värmeväxlare i Norden. En global specialist inom värmeöverföring och med lång erfarenhet inom design och tillverkning av värmeväxlare och andra komponenter för processanläggningar inom bland annat miljö- och livsmedelsindustrin.

Besök gärna HRS hemsida

Klicka för mer detaljer kring HRS produkter.